donderdag 2 oktober 2014

De GPS tracker zorgt voor een revolutie op de weg!

Laten we een wandeling maken door de geschiedenis, samen met de typische tochten op de openbare weg uit het verleden. Voordat een GPS tracker bestond moesten we het doen met radar of de ouderwetse kaart. We leggen kort uit hoe dat ging in het verleden. 

In 1889: Zoek op je kompas of gebruik de zon om de juiste richting te bepalen.

In 1985: Je hebt een dashboardkastje vol met kaarten die nooit lijken op de vorm om ooit terug in hun oorspronkelijke vorm te vouwen. Uw bijrijder, die verplicht is om veilig door het land te navigeren, trekt de juiste kaart open en begint wanhopig op zoek te gaan naar de weg waar zich bevind. De grootte van de wegen vereisen bijna een vergrootglas om te kunnen zien, maar op de een of andere manier kunt u uw weg terugvinden. Alles gaat goed totdat er iets nieuws gebouwd is. De nieuwe constructie zone leidt u op een nieuwe zoektocht om een alternatieve route te vinden, waar je nog steeds inconsistenties op je reis tegenkomt die te wijten zouden kunnen zijn aan het feit dat je kaart is gedateerd. De meeste mensen gebruiken geen kaart meer om te navigeren, maar sommigen van ons kunnen nog steeds niet zonder een map inplaats van een gps tracker.

Hoe ging het vanaf 2001? Je hebt een TOMTOM of ander apparaat vol verzoeken om vanaf elk punt uw reis naar het volgende deel te maken. Uw medebestuurder is weer verplicht om veilig door het land navigeren, opent de juiste map en begint te lezen uit de volgende richting vermeld te vergelijken met de kaart hierboven. Alles gaat goed totdat je onvermijdelijk de vervelende wegwerkzaamheden die de rest van de afgedrukte pagina's tegenkomt. De nieuwe constructie zone leidt u naar een supermarkt om een gedachtte uit het verleden op te halen, de vloek van je bestaan ​​in de jaren '80, een gevouwen kaart lokaliseren. Zo dichtbij en toch zo ver weg van een GPS tracker die in de auto wordt geïnstalleerd.

Terugkijkend is het moeilijk te geloven dat we lange tochten over land overleefd hebben zonder het gemak van een GPS tracker. Een GPS tracker biedt daarnaast zoveel meer functies dan dat, net als GPS trackers dat hebben gedaan voor zoveel reizigers zal het ook uw leven veranderen in positieve zin.

Weten welke u moet kopen? Kijk eens hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten